Μεγαλοβδομαδιάτικα 2020
Μια νόστιμη προσέγγιση στη Μεγάλη Εβδομάδα με έμφαση στο Ελληνικό κρασί. Πίνετε Ελληνικά κρασιά! Κάνει καλό στην Ελλάδα!
Μ. Δευτέρα.
Φάβα κλασσικά για το μεσημέρι, χταποδάκι (ή και μοσκιός) με βίδες για βράδυ. Από τις σπάνιες περιπτώσεις που ο μάγειρας που σνομπάρει επιδεικτικά την παρουσίαση και επικεντρώνεται στην ουσία της γεύσης στόλισε πιάτο.
Άρχισα με Ρετσίνα Παπαγιαννάκου, αλλά μπορείτε να πιείτε ό,τι αγαπάει η ψυχή σας από λευκό. Ενδεικτικά, Μυθικός Ποταμός Γκόφα (Μαλαγουζιά-Σοβινιόν Γκρι), Σκλάβα Ζαχαριά και Ασύρτικο Παπαγιαννάκου έχουν άφθονο σώμα για να πάνε περίπατο το ζόρικο βραδυνό, ενώ η μοντέρνα Ρετσίνα και το τραγανό Λαγοπάτι πάνε άψογα με το μεσημεριανό, αλλά μπορούν να παίξουν μαζί με την Παράγκα sparkling μπαλαντέρ.