Less is More 3 17/10/2021

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Άλλη μια βόλτα στη Νεμέα μαζί που μου ήταν πολύ δύσκολο να δεχτώ πως δεν θα γίνει, αν και η συνέχεια
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Άλλη μια βόλτα στη Νεμέα μαζί που μου ήταν πολύ δύσκολο να δεχτώ πως δεν θα γίνει, αν και η συνέχεια
24/7/2021. Προχτές, προσπαθώντας να κλείσω το παράθυρό μου, δεν πρόσεξα πως το αριστερό φύλλο που έδειχνε κλειστό δεν ήταν μανταλωμένο
3/2/2020. Είχα αφήσει μια εκκρεμότητα στην περιγραφή μου για το Ρωμέικο του 2018 εδω, πως θα ήθελα να δοκιμάσω και τη σοδειά του ’19
3/6/2020. Ο κ. Σωτήρης Τιόδρας είναι άριστος, αμέμπτου ήθους, σεμνός, σοβαρός και όχι σοβαροφανής, υπεράνω κριτικής επιστήμων, έχει ενσυναίσθηση και ναι, υπάρχουν και άλλοι.
Στη σημερινή ατμόσφαιρα αρμόζει κάτι απέριττο, όπως το ανάλαδο πιάτο με παξιμάδι, ντομάτα, ελιές, μάραθο ή άνιθο, κρεμμυδάκι προαιρετικά, κάπαρη και ρόκα.
Πίνετε Ελληνικό κρασί!
Τι σας έχω σήμερα! Μπριάμ κλασσικό για μεσημέρι και γαριδομακαρονάδα για βράδυ! Αξέχαστη θα μείνη
Μια νόστιμη προσέγγιση στη Μεγάλη Εβδομάδα με έμφαση στο Ελληνικό κρασί. Πίνετε Ελληνικά κρασιά! Κάνει καλό στην Ελλάδα!
Ο Θέμος Νικολετόπουλος προσπαθεί να εξηγήσει τι σημαίνει γευστική δοκιμή και γιατί πρέπει να την παίρνουμε με μία πρέζα αλάτι.
10.5/2021. Πρώτα χρειαζόμαστε καλές ντομάτες, νόστιμες. Καλύτερα να πάμε λαϊκή, υπάρχει μεγάλη ποικιλία.
20/10/2020. Έτσι, κάτι ανάλαφρο, επειδή οι μέρες, όπως και να το κάνουμε είναι σκοτεινές, μικραίνει κι’ η μέρα...
Συνταγή για μαγειρίτσα δεν έχει, καθένας και καθεμιά βάζει ό,τι θέλει και το βαφτίζει μαγειρίτσα, ξαστείτε λοιπόν. Εγώ θα δώσω μεσημεριανό μεζέ για ούζο και σικ πιάτο για αφρώδη.
Σήμερα δυσκολεύτηκα. Από τη μία ήθελα να ανεβάσω κάτι σεμνότερο, πιο κοντά στην ουσία της νηστείας, από την άλλη δεν έχει νόημα για μας να ανεβάσω φακές
M. Τρίτη.
Φάβα χτεσινή, με επί πλέον στόλισμα από μαριναρισμένο γαύρο και ελιές για μεσημεριανό.
...με Σαββατιανό Μάρκου. Εύκολα γρήγορα πιάτα, αλλά και πολύπλοκα χρονοβόρα, μια και έχουμε χρόνο στα χέρια μας.